Ajankohtaista

Tietoa Veteraanien judon EM- ja MM-kilpailuista on sivulla "Osallistuminen judon EM- ja MM-kilpailuihin"

Pohjoismaiden Judon Mestaruuskilpailut ovat 12.9.-13.9.2020 Reykjaviikissä.

Finnish Judo Open ja Veteraanien Judon Avoimet Suomen Mestaruuskilpailut (Finnish Judo Open Masters) ovat Tampereella 24.10.2020

Maalis-huhti-toukokuussa on useimmat kilpailut ja leirit peruutettu tai siirretty tulevaisuuteen koronaviruksen takia, näin on mm  suraavien  kilpailujen osalta: Tournoi de France Judo Veterans, Hungarian Open Judo Championships, Swedish Judo Open Masters (SWOP) ja Open International Veterans Tours. Suomessakin on läheas kaikki tämän kevään judokilpailut ja -leirit peruttu tai siirrettty myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Judon kilpailusääntöjä on päivitetty. Päivitetyt säännöt astuivat voimaan 1.1.2020. Katso tämän sivun liitetiedostot.

Päivitetyt Rankinglistat ovat sivun "Rankinglista" liitetiedostoissa  ja ajanjaalson 1.1.2020-17.3.2020 Kilpailuraportit ovat sivun "Kilpailut ja Leirit" liitetiedostoiassa.

Masters Team Finlandin epävirallinen toimintasuunnitelma on tämän sivun liitteenä. Kerro jos toivot siihen täydennyksiä tai muutoksia.

Dokumentti Veteraanien judokilpailuja ja judoleirejä 2020 - 2023 on päivitetty 17.03.2020. Päivitetty dokumentti löytyy sivulta "Kilpailut ja leirit".

 Masters Team Judo Finlandin enimmäinen judoleiri oli 11.01-12.01.2020. Leirin päävaalmentajana toimi Juha "Flobe" Vainio ja toisen päivän mattoharjoituksia veti Juho Nurminen. Lerin ensimmisen päivän treenit olivat MeidoKanin dojossa Helsingin Herttoniemessä ja toisen päivän treenit olivat Vantaan Jukaran dojossa Vantaan Rajatorpassa, Suur kiitos Flobelle, Juholle, MeidoKanille ja Jukaralle. Valokuvat molemmistaa päivistä löytyy sivun "Kilpailut ja leirit" Kuvagalleriasta.

Masters Team Judo Finlandin toinen judoleiri oli 7.3.2020. Leirin päävalmentajana toimi Juha Flobe Vainio ja leiri pidettiin MeifoKanin Herttoniemen dojossa. Suur kiitos Flobelle, Anne Winterille ja MeidoKanille. Valokuvat ko treeneistä löytyy sivun "Kilpailut ja Leirit"  Kuvagalleriasta.

Kuvagalleria

Ladattavat tiedostot: