Ylinen viides judon World cupissa Prahassa

Lahtelainen, Hollolan Holjutaita edustava Johanna Ylinen otti komeasti viidennen sijan Prahassa käytävässä World cupissa. Ylinen pääsi pronssiotteluun Hollannin Esther Stamia vastaan, mutta menetti pelin jatkoajalla vastustajan käsivarsiheittoon, josta hollantilainen viisi pistettä ja pystyi säilyttämään pistejohtonsa loppuun asti.

Turnaus oli Yliselle merkittävä testi, sillä lahtelaisen olympiapisteiden keruu on kärsinyt sairastelusta. Nyt kunto antoi mahdollisuuden mitata kuntoa ja tulos tyydytti sekä urheilijaa että valmentajana toimivaa Manne Isorantaa.

-Tämä antoi uskoa tuleviin kisoihin. Pienellä viilauksella tästä on hyvä jatkaa eteen päin ja kohti arvokkaampia pisteitä. Sen verran sairastelu vielä painoi, että Ylinen oli pronssiottelun jälkeen todella väsynyt, Isoranta kommentoi.

Miehillä synkempää

Miehet kävivät omaa pistetaisteluaan Varsovan World Cupissa. Niko-Tapio Niemelä ja Antti Rintamäki sarjassa alle 66 kiloa ja Eetu Laamanen sarjassa alle 73 kiloa saivat tililleen yhden otteluvoiton ja olympiakarsintapisteitä.

Parhaiten menestyi alle 60-kiloisissa otellut Juho Reinvall, jonka käsittelyssä hyytyi kaksi vastustajaa.

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa