Ylinen hopealle Tallinnan maailman cupissa

Lontoon kisakoneeseen nousevan Johanna Ylisen testikisa judon naisten maailman cupissa Tallinnassa sujui hyvin. Lahtelainen taisteli itsensä hopealle sarjassa alle 63 kiloa ja sai vahvistusta siihen, että kaikki on mahdollista olympiatatamilla.

Päävalmentaja Mika Mukkulan mukaan Ylinen otteli erinomaisesti, vaikka joutuikin tunnustamaan Ison-Britannian Gemma Howellin paremmakseen. Ylinen on aiemmin päihittänyt Howellin, mutta nyt brittinainen onnistui vastatekniikassaan ja vei turnausvoiton.

Ylinen kävi neljä hyvää kamppailua ja joutui semifinaalissa kunnolla punnertamaan voiton ja finaalipaikan kovasta ranskattaresta Anne Laure Polista.

Tallinnassa otteli kaikkiaan kuusi naisjudokaamme, mutta vain Ylinen selvitti tiensä mitaleille.  Yhtyeen otteluvoittoon ylsivät Anni Ikälä ja Riia Turpela.

Miehet kävivät samaan aikaan maailman cupia Portugalissa. Siellä otteli lauantaina Juho Reinvall, jonka tie alle 60-kiloisissa katkesi ensimmäiseen otteluun. Sunnuntaina ottelee Antti Virta sarjassa alle 81 kiloa.

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa