Yläkoululaisille suunnatut leirit alkavat Pajulahdessa

Neljän leirin sarjassa ensimmäinen käynnistyy maanantaina 26.10 ja kestää kaksi päivää. Yläasteikäisille nuorille suunnatuilla leireillä paitsi harjoitellaan, tehdään läksyjä, niin myös opitaan urheilijaksi kasvamiseen tarvittavia taitoja.

Leireillä harjoitellaan paitsi omaa lajia niin myös yhdessä muiden lajien kanssa. Päijät-Hämeen Urheiluakatemian ja Liikuntakeskus Pajulahden yhdessä suunnittelemassa leirikonseptissa ovat mukana judon lisäksi tennis ja yleisurheilu. Leirien sisältöön kuuluu myös mm. luentoja ja testausta. Koulusta poissaolo korvataan etätehtävillä, joita tehdään leirin aikana yhdessä. 

Leirejä on lukuvuoden aikana neljä: kaksi syyskaudella ja kaksi kevätkaudella. Ensimmäinen leiri on 26. - 27.10, toinen 14. - 15.12, kevätkauden ensimmäinen 8. - 9.2 ja viimeinen 25. - 26.4. Leirit muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jossa edistymistä seurataan täydennettävän leiripassin avulla.

Kiinnostuneet voivat vielä ilmoittautua ensimmäiselle leirille 16.10 mennessä. Lisätietoja saat Päijät-Hämeen Urheiluakatemian koordinaattori Johanna Yliseltä (johanna.ylinen@phura.fi) ja ilmoittautua voit osoitteesta: http://www.pajulahti.com/kurssi/ylakoululaisten-liikuntaleirit/. 

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa