Yhdeksän judoseuraa seurakehittämisohjelmaan

Judoliiton seuratoiminnan kehittämistyöryhmä valitsi seurojen hakemusten perustella yhdeksän judoseuraa uuteen seurajohtamisen ja seuratoiminnan kehittämisohjelmaan, joka alkaa syyskuussa 2009.

Seuratyön osaamista terävöittämään koulutuksen avulla lähtevät toteuttamaan Budoseura Pikadon Pieksämäeltä, Joen Yawara Joensuusta, Järvenpään Akagi, Kirkkonummen Judoseura, Lahden Judoseura, Lappeenrannan Judoseura Kamiza, Shirokawa Porvoosta, Tampereen Judo ja Tikkurilan Judokat Vantaalta.

Lue lisää Judoliiton koulutuksen sivuilta

Onnittelut ja kiitokset seuroille aktiivisuudesta, kun olette päättäneet lähteä kehittämään seuraanne kohti ammattimaista toimintaa. Tehdään yhdessä haasteellinen ja monipuolinen koulutusrupeama oppien toisiltamme ja saaden uutta virtaa seurojemme kehittämiseen.

Lisätietoja koulutus- ja nuorisopäällikkkö Marita Kokkoselta.