Vyökoekomissio aloittaa toimintansa

Vuoden vaihtuessa vyökoetoiminta siirtyy judoliiton alaisen vyökoekomission vastuulle. Uusi kuusihenkinen vyökoekomissio on valittu, vaikkakin se järjestäytyy vasta 15.1.2017.

Uuden vyökoekomission jäsenet ovat Mika Haapalainen (3.dan, Oulun JK), Jaakko Hannula (4. dan, Hontai Helsinki), Maarit Kallio (3. dan,Finndai Helsinki), Peter Mickelsson (5. dan, Tikkurilan judokat), Kari Neuvonen (6. dan, Shikata, Savonlinna) ja Peter Sandell (3.dan, Turun JS). Vyökoesääntöjen mukaan komission jäsenet eivät saa olla liiton työntekijöitä tai hallituksen jäseniä. Komission jäsenen toimikausi on kolme vuotta niin, että joka vuosi erovuorossa on kaksi jäsentä. Toimikaudet samoin kuin komisiion puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja vahvisteaan liiton hallituksen kokouksessa 22.1.2017. Komission järjestäymiseen asti ylimenokauden järjestelyistä voit lukea tästä tiedotteesta.