Vuoden parhaat nimetty

Vuoden 2019 parhaat nimettiin perinteisellä joululeirillä Varalassa maajoukkueiden yhteisen jouluillallisen yhteydessä.

Vuoden judokaksi nimettiin Martti Puumalainen Mikkelin Judosta, joka voitti pronssia alle 23-vuotiaiden EM-kilpailuissa.

Vuoden nuoreksi judokaksi nimettiin Pihla Salonen Porin Fudoshinista, joka voitti hopeaa Tallinnan European Open olympiakarsintaturnauksessa ja pronssi alle 18-vuotiaiden European Cupissa Unkarissa.

Vuoden valmentajaksi nimettiin Sami Salonen Porin Fudoshinista, joka toimii Pihla Salosen valmentajana ja Judoliiton alle 18-vuotiaiden ryhmän oto-valmentajana.

Vuoden kouluttajaksi nimettiin Marita Kokkonen Tikkurilan Judokoista, joka toimii Etelä-Suomen alueella kouluttajana sekä on tehnyt pitkän työrupeaman sovelletun judon ja sen ohjaajakoulutuksen parissa.

Vuoden judoseuran valinnassa painotettiin tänä vuonna seuran yhteisöllisyyttä. Vuoden judoseuraksi nimettiin Orimattilan Judoseura, jonka yhteisöllisyys rakentuu vahvasti heidän järjestämiensä tapahtumien sekä matkojen ympärille. Seuratoimijoita kiitetään mm. juhlien ja illanviettojen keinoin, ja mukaan kutsutaan jäsenten koko perheet. Seura osallistaa jäsenistöään tulevan vuoden toiminnan suunnitteluun pitämällä isolla porukalla strategiapäivät.

Vuoden judotuomariksi nimettiin Marko Keto Tornion Kokkai-Kanista. Marko Keto on toiminut pitkään tuomarina. Hän on toiminut vuosia aktiivisena tuomarina Pohjois-Suomen kisoissa, vuonna 2018 suoritetun A-lisenssin jälkeen hän on vakiinnuttanut asemansa Suomen Judoliiton järjestämissä arvokisoissa. Keto oli myös vapaaehtoisena Tikkurilassa järjestetyissä 21 vuotiaiden EM-kisoissa.

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa