Vuoden 2018 parhaat palkittu

Vuoden 2018 parhaat palkittiin Varalan Urheiluopistolla maajoukkueiden leirin yhteydessä.

Vuoden Judoka

Aku Laakkonen, Meido-Kan Helsinki 

Perustelut: Aku Laakkonen voitti hopeaa Kroatian Dubrovnikin EJU-cupissa.  Laakkonen voitti lisäksi pronssia Malagan EJU-cupissa lokakuussa. 

Vuoden Nuori Judoka

Turpal Djoukaev, Hämeenlinnan Judoseura 

Perustelut: Turpal Djoukaev voitti alle 18-vuotiaiden EM-pronssia kesä-heinäkuun taitteessa Sarajevossa. Lisäksi Turpal edusti ensimmäisenä judokana Suomena nuorten olympialaisissa Buenos Airesissa sijoittuen seitsemänneksi. 

Vuoden Valmentaja

Sampo Mälkiä, Bodonos, Kerava 

Perustelut: Sampo Mälkiä on aktiivisesti kehittänyt itseään valmentajana sekä ollut keskeisenä liikkeelle panevana voimana judokan voiman polku koulutuksissa. 

Vuoden Seura

Jyväskylän Jigotai 

Perustelut: Jyväskylän Jigotai on tehnyt esimerkillisiä pääavauksia naisten ja tyttöjen judoharrastuksen edistämiseksi järjestämällä mm judomimmien suurleirejä. Seura on kehitystyössään onnistuneesti kytkenyt Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen osaksi kehityshankkeensa rahoitusta. 

Vuoden kouluttaja

Mikko Välimäki, Tampereen Judo 

Perustelut: Mikko Välimäki on toiminut liittokouluttajana ja seurakouluttajana jo vuosien ajan. Nyt Välimäki laajentaa osaamistaan myös aikuisten liikuttajien kouluttamiseen, (judoa ikääntyville-kouluttajaksi). 

Vuoden tuomari

Henri Mylly, Kajaanin Judokerho

Perustelut: Oman uran määrätietoinen kehittäminen osallistumalla useisiin ulkomaan kisoihin ja oman tuomariosaamisen jakaminen tuomarin peruskurssin kouluttajana ja kouluttajapätevyyden vahvistaminen tuomarikouluttajakoulutuksessa.

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa