Vuoden 2014 tapahtumakalenteri julkaistu

Vuoden 2014 tapahtumakalenteri on julkaisut Judoliiton uusilla kotisivuilla. Uudessa tapahtumakalenterissa tapahtumia on sortteerattu kategorioihin kilpailut, leirit, koulutukset, katatapahtumat ja yleiset tapahtumat. Judoliiton uudet kotisivut toimivat myös älykännykällä. Näin tapahtumakalenteri seuraa mukanasi, minne ikinä älykännykkäsi kanssa menetkin.

Tapahtumakalenteriin pääset klikkaamalla tästä.

Tapahtuman järjestäjiä pyydetään ystävällisesti tarkistamaan oman tapahtumansa tiedot ja esittämään mahdolliset korjaukset.

Tapahtumiin on merkitty järjestäjän vahvistus, jos sellainen on saatu. Näiden tapahtumien osalta vahvistusta ei enää tarvitse tehdä.

Tapahtumakutsuja julkaistaan sitä mukaan kun niitä liittoon saadaan.

Kalenterin korjaus- ja täydennystoiveet Judoliittoon Pekka Lehdekselle pekka.lehdes@judoliitto.fi

Uutiskategoriat