Kuva: Sami Erjansalo

Uusia mahdollisuuksia suorittaa VOK 1 -teemakoulutuksia

Syksyllä 2020 on tarjolla useita erilaisia mahdollisuuksia suorittaa Judoliiton 1-tason koulutuksiin sisältyviä VOK 1 -teemakoulutuksia. Toivomme, että seuroissa jaetaan sopiville kohderyhmille tietoa näistä kouluttautumismahdollisuuksista.

Huomaa ilmoittautumisajankohdat, joista ensimmäiset ovat syyskuun lopulla.

Vierumäen verkkokoulutukset

Judoliitto avaa yhteistyössä Vierumäen Urheiluopiston kanssa VOK 1 -teemakoulutuksia suoritettavaksi verkossa.

Syksyllä 2020 tarjolle tulevat osiot (á 30 €):

• Harjoittelun suunnittelu osa 1 (Kuinka valmennan) 2 h. Ilm. 27.9. mennessä. Suoritettavissa verkossa 1.10.-29.10.2020. Etätapaamiset 1.10. klo 19-20 ja 29.10. klo 18-19.30. Lisätiedot.
  • Harjoittelun suunnittelu osa 2 (Vuosisuunnittelun perusteet) 3 h. Ilm. 11.10. mennessä. Suoritettavissa verkossa 14.10.-11.11.2020. Etätapaamiset 14.10. klo 19-20 ja 11.11. klo 18-19.30. Lisätiedot.

Ilmoittautuminen Judoliiton koulutuskalenterista löytyvän Suomisportin linkin kautta.
Tarvitaan 5 ilmoittautumista / kurssi, jotta kurssi toteutuu.

Mikäli nämä verkkokoulutukset saavat suuren suosion, voi Judoliitto sopia Vierumäen Urheiluopiston kanssa useampien verkkokoulutusten avaamisesta. Joka tapauksessa avataan tammi-huhtikuussa suoritettavaksi muutamia eri teemoja VOK 1 -teemakoulutuksista kuin nyt syksyllä.

Lisäksi Vierumäen Urheiluopisto tulee avaamaan 1-2 muuta VOK 1 tason teemakoulutusta syksyn aikana suoritettavaksi verkossa. Kurssien avautumisesta kerrotaan Judoliiton Koulutusjärjestelmä -sivulla

1-tason koulutus naisille - Valmentaa kuin nainen -hanke järjestää

Valmentaa kuin nainen -hanke toteuttaa kamppailulajeille yhteisen 1-tason valmentajakoulutuksen. Tämä koulutus on vain naisille. Koulutuksen jaksot pidetään 30.10.-1.11. Varalassa ja 21.-23.11.2020 Pajulahdessa.

Tämä koulutus vastaa Judoliiton koulutusjärjestelmässä SEKÄ Oppimisen ja opettamisen perusteet -kurssin että vaadittavat 20 tuntia VOK 1 -teemakoulutuksia. Voit osallistua koulutukseen, vaikka olisit jo suorittanut Oppimisen ja opettamisen perustaidot.

Koulutuksen hinta on yhteensä 200 euroa, sisältäen myös lähijaksojen majoituksen ja ruokailut. Ilmoittautuminen päättyy 30.9. Lisätiedot ja ilmoittautumislinkki Judoliiton koulutuskalenterissa.

Muut mahdollisuudet suorittaa VOK 1 -tason teemakoulutukset

Liikunnan aluejärjestojen järjestämät teemakoulutukset, joiden tiedot löytyvät aluejärjestöjen yhteisestä koulutuskalenterista. Seura voi myös tilata VOK 1 -teemakoulutuksia aluejärjestöiltä.

Lisätiedot VOK 1 -teemakoulutusten suorittamisvaihtoehdoista. Judoliiton koulutusjärjestelmä.