Laura Jauhiaiselle tappio pronssiottelussa. Valmentajana liiton ex-päävalmentaja Mika Mukkula. Kuva: Russian Judo Federation.

Timo Lehtoselle IJF B-tuomarilisenssi

Timo Lehtonen suoritti IJF B-tuomarilisenssi Pietarissa alle 21-vuotiaiden EJU-turnauksen yhteydessä järjestetyssä tuomarikokeessa. Suomen Judoliitto onnittelee upeasta saavutuksesta.

33-vuotias helsinkiläisen Hontain Timo Lehtonen on kautta aikojen kahdeksas suomalaisjudoka, joka on suorittanut kansainvälisen judotuomarilisenssin.

Kansainväliseen tuomarikokeeseen oli hyväksytty mukaan kaikkiaan 19 kokelasta, joista 15 läpäisi tiukan testin.

Turnauksen paras suomalaisurheilija oli Laura Jauhiainen, joka sijoittui viidenneksi painoluokassaan alle 57 kiloa. Muut suomalaiset jäivät ilman otteluvoittoja.