Tervetuloa seuraamaan European Cupia Tampere-Areenalle 21.-22.9.

Turnaukseen on tulossa 150 judokaa yli 20 maasta, lisäksi Tampereelle saapuu ulkomaisia tuomareita ja valmentajia. Kisa järjestetään Tampereella nyt toisen kerran, ja ensi vuoden kilpailukin on jo merkitty Euroopan judounionin kilpailukalenteriin.

Aikataulu: Ottelut alkavat Tampere-Areenalla molempina päivinä klo 10.00 ja mitaliottelut kello 15.00.

Kilpailu käydään tänä vuonna kolmella tatamilla. Kisaa voi seurata myös live streamina Youtubessa Tampereen Judo ry:n Youtube-kanavalta.

Suomalaisia judokoita mukana on 27. Tämän hetken suomalainen ykkösjudoka Jaana Sundberg kisajoukkueesta puuttuu, sillä hän parantelee jo jonkin aikaa vaivannutta rasitusvammaa.

Suomen kisajoukkue kokonaisuudessaan löytyy tästä.

Tulospalvelua saatavilla Euroopan Judoliiton kotisivujen kautta www.eju.net

Tietoa kilpailuista

Kisapaikka on Tampere-Areena, Jäähallinraitti 3.

Pysäköintipaikat ovat tien toisella puolella Hakametsän jäähallin pihassa, Keltinkatu 2.

Toimittajat ja kuvaajat pääsevät seuraamaan kisoja pressikorttia näyttämällä. Etukäteenkin voi ilmoittautua Anna-Maria Maunulle, ammaunu@hotmail.com, 050 3686511.

Pääsyliput maksavat 10 €/päivä, alle 10-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi.

Järjestäjät Tampereen Judo ry, Suomen Judoliitto ja Tampereen kaupunki.

Joukkueet majoittuvat pääosin  Cumulus Koskipuistossa. Ensimmäiset kilpailijat saapuvat Tampereelle jo keskiviikkona 18.9.

Eurooppa Cupin nettisivut http://www.europeancuptampere.net

Twitter #europeancuptampere