Tervetuloa Hämeenlinnaan 16.4.2011

Tervetuloa 16.4. Hämeenlinnan Judoseuran perinteiseen Hämeenlinna-Shiaihin.

Olet lämpimästi tervetullut Punaportin kisa-areenalle olitpa sitten kilpailija, tuomari, valmentaja tai katsoja. Toivotamme turnauskestävyyttä ja aitoa urheilumieltä kisapäivään kilpailijoille taustajoukkoineen sekä Hämeenlinnan Judoseuran omalle talkoojoukolle, joka pyrkii kaikin keinoin luomaan kilpailupäivästä mahdollisimman miellyttävän ja sujuvan. Judokilpailut venyvät helposti yli kymmentuntiseksi tapahtumaksi. Tavoitteemme on helpottaa pitkän päivän asettamia haasteita järjestämällä kilpailujen eri toiminnot niin hyvin kuin se suinkin on mahdollista. Tällä kertaa vastaamme haasteeseen varustamalla salin neljällä tatamilla ottelijamäärän niin vaatiessa.

Kisojen ottelukaaviot ja tulokset

Otamme uuden tekniikan asettamat haasteet ja mahdollisuudet vastaan avoimin mielin. Kisojen tulos- ja ottelupalvelusta vastaa Judoshiai-ammattilainen Tero Partanen. Tarjoamme tulos- ja kaaviopalvelut reaaliaikaisena judoshiai.fi-nettisivuston kautta, joten ottakaa älykännykät esiin, niin ei tarvitse jonottaa paperikaavioita. Perinteiset paperitulosteet ottelukaavioista ovat myös edelleen käytettävissä.

Uutuutena nettivideointi-kokeilu

Tarjoamme kotiin jääville taustajoukoille mahdollisuuden seurata otteluja netissä näkyvien reaaliaikaisten otteluvideoiden välityksellä. Kisat kuvataan koko päivän ajan kahdella kameralla ja videot näkyvät judoshiai.fi sivuston kautta. Resurssimme eivät mahdollista neljää kameraa, mutta pyrimme kuvaamaan kaikkia neljää tatamia tasapuolisesti. Finaaliotteluissa kuvausryhmämme pyrkii olemaan skarppina ja panoroimaan kamerat finaalitatameille. Kaluston, nettistreamauksen ja henkilöstön suhteen teemme parhaamme. Judoseura on hankkinut kuvaus- ja siirtopalvelun alan ammattilaisilta. Pyydän kuitenkin ymmärrystä mahdollisten teknisten haasteiden edessä, sillä kyseessä on haastava pilottihanke. Kotiin jääville taustajoukoille kannattaa joka tapauksessa kertoa judoshiai.fi-sivuston videoista.

Kisakahvio palvelee

Kilpailijoita ja kaikkia muitakin kisavieraita palvelee kahvio, jossa on tarjolla pikkulämmintä ja kahvimakeaa sekä ulkona grillattua makkaraa. Erityismaininnan ansaitsee seuramme Judottaret, jotka ovat leiponeet yhdessä yli 300 pikkupizzaa. Ihastuttavat judottaret tapaat kisakahviossa ja ilmoittautumisen yhteydessä. Tuomareille tarjotaan lepotauoilla niska- ja hartiahierontaa ”Tuomarikäsittely”-pisteessä.

Toivomme, että jokainen kilpailija saa esiin parhaan osaamisensa ja saa hyvää ottelukokemusta ja kehittymismahdollisuuksia kansainvälistyvässä Hämeenlinna Shiaissa.

Onnistunutta kisapäivää toivottaa Hämeenlinnan Judoseuran kisaorganisaatio.

Aikataulu:

Punnitus E-nuoret: klo.08.00- 08.30, ottelut alkaen klo. 09.15
Punnitus D-nuoret: klo.08.30-09.15, ottelut alkaen klo. 10.15
Punnitus C-nuoret: klo. 10.00-11.00 ottelut alkaen klo. 12.15
Punnitus B-nuoret: klo. 13.30-14.00 ottelut alkaen klo. 15.00
Punnitus Miehet ja naiset: klo. 15.30-16.00 ottelut alkaen klo. 17.00
Punnitus Seniorit: klo. 15.30-16.00 ottelut alkaen klo. 17.00

Myöhempien sarjojen punnitus mahdollista ikäluokkien välissä.

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa