TehoTiimin Aluksnen reissun juttu ja video on ilmestynyt

Matka tehtiin 17-19.12.2011

Nauttikaa ja hyvää joulua !

***ALUKSNE HERE WE COME  TULOKSET - REISSUVIDEO - KUVAGALLERIA ***

Tehotiimi ja muutama muu vauhdissa Aluksnessa.

Tehotiimin matka suuntasi toista kertaa Aluksnen kuuluisalle hiekkatielle 17.-19.12. Erkki Jokikokon, Määtän ja allekirjoittaneen voimin. Matka oli organisoitu hyvin ja tällä kertaa vältimme kylmät huoneet ja vihreät vedet, koska yövyimme mukavasti Vörussa Viron puolella.

Kisa oli yhtä kova kuin vuosi sitten, mutta edistystä oli tapahtunut aika paljon. Liekö hienot Finland kisapaidat, jotka avittivat tsemppaamaan? Kisa oli vain pojille ja Tehotiimi oli vahvistettuna Maskun, Hämeenlinnan ja Mikkelin judokoilla. Tulostakin tuli. Linkki tuloksiin löytyy tuosta yläpuolelta.

Silmääni pisti muutama asia. Taistelusielu oli esillä, vaikkakin jokunen matsi päättyi turhan nopeasti, mutta kukaan ei mennyt häviämään. Tehotiimin junnuista Juuso Hannula oli ”susi” lampaan vaatteissa ja otti hopeaa. Henkka otteli itsensä hienosti hopealle. Timo Järvinen oli todella positiivinen yllättäjä, vaikkei pronssimatsia voittanutkaan. Pyry Pajari oli taas yhtä sympaattinen voittoineen ja suukkoineen. Oli siellä monta muutakin hyvää suoritusta tappiosta huolimatta. Tultiin pois pahoista paikoista jne. Suunta on mielestäni oikea.

Turhaan tässä vaihtaa suuntaa, vaan on uskottava tekemiseen. Erkki on tehnyt hyvää työtä ja seuroissa olisi syytä huomata tämä, sillä myös minä seison tuon tekemisen meiningin takana. Tekniikkaa, tahtoa, treeniä etc. Siitä on HYVÄT judokat tehty!

Vanhemmille myös kiitos suuresta tuesta, Ilman teitä ei olisi tehotiimiläisiä! Uusi vuosi ja uudet kujeet ja silloin Baranovin pojat saa tuta Tehotiimin voiman. Lämmintä Joulua ja Paljon Parempaa uutta vuotta judollisesti sekä muuten.

T Esa Korkia-aho (Tehotiimin ”säätäjä”)

 


Uutiskategoria

Jaa Facebookissa