Tea Laakkonen Judoliiton vt. toiminnanjohtajaksi

Judoliiton toiminnanjohtajan sijaisena työskentelee vuoden 2017 ajan liiketalouden tradenomi Tea Laakkonen, 31.

Toiminnanjohtaja Pekka Lehdekselle on myönnetty yksi vuosi lisää toimivapaata jonka aikana hän työskentelee Valon kamppailulajien yhteistyöhankkeessa. Hanke rahoitetaan Opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Avoinna ollutta sijaisuutta haki yhdeksän ihmistä, joista neljä haastateltiin. Hakijoiden taso oli korkea ja hakijoita oli sekä lajin sisältä että judon ulkopuolelta.

”Laakkonen oli hakijoista vakuuttavin ja luotamme että hän pystyy luotsaamaan judoliittoa vuoden 2017 ajan tehokkaasti”, sanoo judoliiton hallintovaliokunnan puheenjohtaja Sanna Pyykönen.

Laakkosella on valmiiksi vahva tuntuma Judoliiton taloudenpitoon ja kehittämistarpeisiin sekä hyvä judokentän tuntemus.

Laakkonen aloittaa tehtävässä maanantaina 2.1.2017 Siihen asti yhteydenotot toiminnanjohtajan työkenttään kuuluvissa asioissa Judoliiton toimistoon toimisto@judoliitto.fi tai 050-384 7030.