Tampereen European Cupin kotisivut avattu

Syyskuun 22.-23. Tampereella käytävän European Cupin kotisivut on avattu osoitteessa www.europeancuptampere.net. Euroopan Judoliiton myöntämän kilpailun järjestelyt etenevät muutenkin vauhdilla.

Tampereen European Cup otellaan legendaarisessa Pyynikin Palloiluhallissa, josta aikanaan haki vauhtia uralleen yksi kaikkien aikojen parhaista raskaansarjan ammattilaisnyrkkeilijöistä Mike Tyson. Halli on vuosien varrella isännöinyt judon naisten World Cupin (2005) ja vuosittaisen nyrkkeilyn Tammer-Turnauksen. Kori- ja lentopallon mestaruuksia ”Pynsällä” on voitettu niin ikään lukuisia.

Tampereen European Cupiin odotetaan 300 osallistujaa. Kisahotellina toimii Scandic Rosendahl.

Tampereen kilpailu kuuluu Euroopan Judoliiton European Cupien kilpailusarjaan. European Cupien sarjassa on mukana seuraavat kilpailut:

31.3.-1.4.

Sarajevo, Bosnia-Herzegovina

12.-13.5.

Lontoo, Iso-Britannia

19.-20.5

Orenburg, Venäjä

16.-17.6.

Celje, Slovenia

23.-24.6.

Praha, Tsekki

14.-15.7.