Tampereen Eurooppa Cup suomalaisten infoa

Tampereen Eurooppa Cup lähestyy ja toivottavasti kaikki suomalaiset kilpailijat ja valmentajat saapuvat paikalle. Tässä hieman lisätietoa ottelijoille ja valmentajille.

Mikäli suomalaisottelija EI majoitu virallisessa kisahotellissa, tulee hänen maksaa 40€ osallistumismaksu.

Majoittautuessa Cumulus Koskikadulla tuota maksua ei tarvitse maksaa majoitusmaksun lisäksi.

Majoitusvaraukset Tampereen Judon sivujen kautta:

Jos ei käytä majoitusta, niin 40 eur osallistumismaksu 23.9 mennessä tilille Tampereen Judo Ry tilinumero:  FI39 1782 3000 0011 29

Mikäli ottelet vain sunnuntaina, maajoukkuevalmentajat hoitavat akkreditoinnin puolestasi. Ilmoitathan viimeistään torstaina 29.9. mennessä Jaakko Saarelle mikäli et sairastumisen/loukkaantumisen takia pysty osallistumaan.

Valmentajien akkreditointipyynnöt toiminnanjohtajalle.

Uutiskategoriat