Syyskokouksen päätöksiä 21.11.2010 Pajulahdessa

Judoliiton sääntömääräinen syyskokous pidettiin Liikuntakeskus Pajulahdessa Nastolassa sunnuntaina 21.11.2010. Kokouksen puheenjohtajana toimi Jouko Rantanen Tampereen Judosta. Kokouksessa oli läsnä kymmenen seuraa.

Kokous vahvisti Judoliiton toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2011. Toimintasuunnitelmaan tehtiin muutamia tekstikorjauksia.

Kokous valitsi erovuoroisten tilalle kolme hallituksen jäsentä kaudelle 2011-2013. Vaalin tuloksena valituiksi tulivat Heikki Hiilamo, Esa Kakko ja Ismo Seppänen.

Kokous päätti jäsenmaksusta kaudelle 1.9.2011-31.8.2012. Jäsenmaksuksi päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti 55 euroa per Sporttirekisteriin rekisteröity jäsen sisältäen tapaturmavakuutuksen, Judolehden ja muut jäsenoikeudet ja -etuudet.

Kokous hyväksyi myös kilpailumääräykset vuodelle 2011.

Kokouspöytäkirjan löydät kokousmateriaaleista klikkaamalla tästä.