Syksyn materiaalit – tilaa nyt

Varmista seurasi judomateriaalien riittävyys ennen uuden kauden käynnistymistä. Judoliiton viestintätyöryhmä on tuottanut uuden judon yleisesitteen sekä kolme erilaista julistepohjaa seurojen käyttöön. Esitteitä voit tilata Judoliitosta. Julistepohjat löytyvät materiaalikansiosta.

Tarkista myös seurasi judopassien saatavuus. Muistathan junioripassien käyttöönoton jo heti peruskurssien alussa, sillä junioripassissa on hyvät perustaito- ja judotekniikkaosat sekä harjoituskertaseuranta.

Lisäksi Judoliitosta voit tilata judo-oppaita peruskurssilaisille sekä ohjaajille mainion vinkkivihkon harjoitusten vetämiseen. Mikäli judosalisi seinällä ei vielä ole judon tekniikkajulistetta, tilaa sellainen judokoiden oppimisen tueksi.

Muista myös suunnitella ajoissa seurasi toimijoiden palkitsemiset esimerkiksi Judoliiton ansiomerkeillä.

Kun teet materiaalitilauksen elokuun aikana, saat tilauksesi mukana Joustavan tien kulkija -historiikkeja kiitokseksi aktiivisuudestasi. Materiaalitilauslomakkeet löydät täätä.

Mukavaa syyskauden suunnittelua!