Suomen vahva joukkue nuorten EM-kisoissa Mariborissa ensi viikonloppuna

Nuorten U21 ikäluokan Euroopan Mestaruuskilpailut käydään ensi viikonloppuna Slovenian Mariborissa. Suomen joukkueen vahvuus on kuusi ottelijaa, lisäksi miesten joukkue osallistuu joukkuekilpailuun sunnuntaina.

Joukkue on valmiina syksyn huipennukseen. Tiistain viimeistelytreeneissä Aku ja Emilia olivat keskittyneitä ja hyvillä fiiliksillä liikkeellä.

-Valmistautuminen on mennyt hyvin ilman murheita, toteaa kaikkiaan kuudensiin Em-kisoihin valmistautuva Aku Laakkonen. - Tavoitteena on lähteä ottamaan uran parasta sijoitusta arvokilpailutatamilta. Joukkue-henki on korkealla, ja joukkue-kilpailua odotan innolla, toteaa Aku vielä ennen treenien alkua.

Juuri ensimmäisissä aikuisten MM-kilpailuissa otellut Emilia Kanerva on iskussa ja innostunut. – Jokainen vastustaja ja ottelu on voitettavissa. - Fiilis on korkealla ja kunto on kaikilla hyvä ! Emilia meinaa kannustaa myös joukkuekilpailuun osallistuvaa miesten joukkuetta voittoon sunnuntaina.

- Kauden pääturnaus on edessä ! Valmistautuminen mm. kesän leiritysten ja alkusyksyn harjoittelua seuratessa mennyt kaikilla hyvin. Eurooppa cuppien mitalikannassa joukkue on ollut useassa kisassa, ja sen perusteella tulostavoitteena odotetaan vähintään pistesija-suorituksia, kertovat ikäluokan valmentajat Antti Renko ja Markus Pekkola.

 

Joukkueessa ottelevat : 

-66 kg
Valtteri Olin Bodonos, Kerava; ottelee perjantaina 15.syyskuuta

-73 kg
Aku Laakkonen, Meido-Kan Helsinki; ottelee perjantaina 15.syyskuuta

-81 kg
Oskari Mäkinen, Nummelan Judo; ottelee lauantaina 16.syyskuuta

-90 kg
Henri Hannula, Hämeenlinnan Judoseura; ottelee lauantaina 16.syyskuuta

-100 kg
Martti Puumalainen, Mikkelin Judo; ottelee lauantaina 16.syyskuuta

-63 kg
Emilia Kanerva, Kirkkonummen Judoseura; ottelee lauantaina 16.syyskuuta

Sunnuntaina 17.syyskuuta miehet ottelevat joukkue-kilpailussa. 

Suomea edustaa tuomarina Kari Neuvonen. Valmentajina Markus Pekkola, sekä Antti Renko.

 

Kilpailun kaaviot ja tulospalvelu ippon.org
Live seuranta eju.net

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa