Suomen Judo jatkaa uudistumista

Suomen Judoliitto jatkaa keväällä alkanutta uudistumista, johon liittyy hallintorakennemuutokset, rahoitusratkaisut, valmennusasiat, Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia sekä valtakunnallinen markkinointikampanja.

Uuden kampanjan tavoitteena on nostaa judon harrastajamäärä valtakunnallisesti 10 000 jäseneen sekä palauttaa Suomen judo takaisin arvokisamitalikantaan.

Judoliiton koko visuaalinen ilme on uudistunut raikkaan sinivalkoiseksi ja saanut tavaramerkin - JUDO.fi. 

Uudet verkkosivut ovat saaneet saman nimen ja löytyvät myös osoitteesta: www.judo.fi. 

Suomen Judoliiton hallituksen puheenjohtaja Esa Niemi toteaa: 

”Haluamme uudistuksilla nostaa judon huomion kohteeksi. Judoliiton uudenlainen viestintä- ja markkinointi ovat konkreettinen esimerkki hallintouudistuksesta, jota olemme Judoliitossa toteuttaneet kevään ja kesän aikana. JUDO.fi – tavaramerkki ja uusi verkkosivusto auttavat ihmisiä löytämään judon helpommin kotimaassa ja kansainvälisesti. Uuden logon avulla judoseurat, judon ystävät ja judon harrastajat voivat kertoa omaa tarinaansa. Suomen judoseuroissa ja Judoliiton toiminnassa on valtava joukko osaamista, tekijöitä ja vastuunkantajia, joiden äänen tulee kuulua ja JUDO.fi tarjoaa siihen uudenlaisia mahdollisuuksia.”

Syksyn markkinointikampanjalla tavoitellaan myös piristysruisketta pandemian kurittaneille judoseuroille, jotka ovat jo päässeet kesällä monin paikoin käynnistelemään sisäharjoituksia. Tänä syksynä juhlitaan myös Urhean uusien harjoitustilojen avautumista Helsingin Mäkelänrinteessä. Judo on yksi Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian kärkilajeista. Suomen huippujudon valmennus on keskitetty syksystä alkaen Urheaan ja siitä vastaa slovenialainen päävalmentaja Rok Draksic. 

Suomen judolla on useampia lupaavia judokoita, joilla on huippu-ura vasta edessä. Top Teamiin valitut urheilijat tavoittelevat menestystä Pariisin olympialaisissa kesällä 2024. Kesäkuussa saatiin esimakua tulevasta Martti Puumalaisen otellessa pistesijalle (7.) Budapestin MM-kilpailuissa. Huippu-urheilun lisäksi judoon liittyy vahvasti myös kasvatuksellinen ulottuvuus, jossa opitaan tasa-arvoa, muiden arvostamista ja kunnioittamista sekä ryhmässä toimimista. Moni vanhempi on kertonut, miten oma lapsi on löytänyt judon avulla keinoja rauhoittua ja saanut itsevarmuutta ja rohkeutta. 

Judoon voi syksyn aikana käydä tutustumassa oman alueen tai paikkakunnan judoseuran järjestämissä näytöksissä tai harjoituksissa. Judoa voi harjoitella monella tavalla ja eri lähtökohdista – taaperoikäisestä seniorikuntoilijaksi saakka. Olennaista on löytää oma judopolkunsa, joka tukee myös ihmisenä kasvamista, sillä judossa voi kehittyä läpi elämän.

Lisätiedot:        

 Puheenjohtaja Esa Niemi

P. 0400 452 400 esa.niemi@niemi.fi 

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa