Suomalaiset ilman otteluvoittoja Pariisissa

Suomalaiset jäivät ilman otteluvoittoja Pariisin Grand Slam –turnauksessa.

Alle 63-kiloisissa otellut Emilia Kanerva sai avausotteluunsa vastaansa Australian Kathrina Haeckerin. Ottelu eteni tasaisena ja molempia ottelijoita varoitettiin kerran. Jatkoaikaa oli käyty runsas minuutti, kun Haecker heitti Kanervan lonkkaheitollaan ja päätti ottelun. Haecker on maailman rankingissa 16. sijalla ennen Pariisin turnausta. 

Alle 73-kiloisissa Eetu Laamanen otteli Etelä-Korean Cangrima Anta vastaan. Ottelu ehti vanheta vain 26 sekuntia, kun An heitti Laamasen näyttävällä sodetsurikomigoshi-lonkkaheitollaan ipponin arvoisesti. An on viime vuoden MM-pronssimitalisti ja maailman rankingin 9. sijalla ennen Pariisin turnausta.

Klaus Verlin hävisi alle 81-kiloisissa avausottelunsa Bulgarian Ivaylo Ivanoville sidontaipponilla. Ivanov on maailman rankingin 15. sijalla ennen Pariisin turnausta. 

Alle 90-kiloisissa Jaakko Alli hävisi avausottelussaan maailman rankingin 65. Sijaa hallussaan pitävälle Jaeyong Leelle vastaheitosta tulleella suorituksella. 

Samassa painoluokassa Samuli Viitanen hävisi avausottelunsa Kiinan Hebilige Bolle, kun kiinalainen paketoi Viitasen sidontaan ottelun lopussa. Bon maailman rangking sijoitus on 105. ennen Pariisia. 

Pariisin Grand Slamin tulospalvelu ja videoita saatavilla IJF:n nettisivuilla osoitteessa www.ijf.org

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa