Sunnuntaina sadetta ilman mitaleita

Tampereella saatiin sunnuntaina suomalaisittain vain vesisadetta. Mitalisade jäi Euroopan cupissa suomalaisilta saavuttamatta, vaikka parissa painoluokassa käytiin pronssia havittelemassa. Cupin parhaiksi suomalaissaavutuksiksi jäivät Johanna Ylisen ja Vadud Balatkhanovin hopeamitalit lauantailta.

Sunnuntain suomalaisjudokoista erityisesti Helsingin Meidokanin Petteri Sulander (-81 kg) ja Jyväskylä Jigotain Antti Saari (-100 kg) osoittivat alussa sellaista taistelutahtoa, että mitalia sopi odottaa.

Molemmat selvittivät tiensä pronssiotteluun, mutta niissä kahinoissa väsymys alkoi näkyä. Sulander pystyi hyvin peittämään otteluväsymyksensä ja taisteli ensimmäisen minuutin Ruotsin Robin Pacekia vastaan yritteliäästi. Kun reilu minuutti oli oteltu, Sulander sai varoituksen ja seuraavasta aloituksesta Pacek sai jalkaheittonsa toimimaan ipponin arvoisesti.

Antti Saari nousi pronssiotteluun viemällä Latvian Vadims Landoa hienolla käsivarsiheitolla. Se lupaili mitaliotteluun lisää samanlaisia otteita, mutta Hollannin Tobias Mol osoittautui liian hankalaksi vastukseksi. Saari tuntui läpi ottelun olevan melko aseeton, vaikka kestikin kyydissä täyden ajan.

Sulander ja Saari sijoittuivat painoluokissaan viidensiksi. Rovaniemen Koyaman Viljami Kietäväinen taisteli yli satakiloisissa seitsemänneksi.

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa