Summer Campilla tekemisen meininki

Suomen Judoliitto järjesti viikonloppuna kesän ainoan judoleirin U13/15 ikäryhmille Liikuntakeskus Pajulahdessa viikonloppuna. Vauhdikkaaseen viikonloppuun kuului judon teknikkaharjoittelun lisäksi runsaasti randoria, uintia, fysikkaharjoittelua, seikkailupuistoa, jumppailua ja urheilijaidolin vierailu, Martti Puumalainen.

Leirin äitinä ja päävalmentajana toimi Mari Keränen apunaan Kaakkois-Suomen aluevalmentajat Ruslan Pinhasov, Tuomas Rantanen ja Manne Isoranta. Lisäksi mukana oli vierailevia valmentajia ja ohjaakurssilaisia (Vok 2). Tapahtumarikkaaseen viikonloppuun osallistui 50 nuorta 18 seurasta.