SM-viikko ja judon nuorten SM-kisat

Suomessa ensi kertaa järjestettävä SM-viikko on herättänyt paljon kiinnostusta ja historian ensimmäinen näin laaja monilajitapahtuma toteutuu erittäin laajasti. Mukana on peräti 22 eri lajia ja kolmen päivän aikana jaetaan yli 400 SM-mitalia. Tapahtuma järjestetään Tampereella 12.-14.2.2016. Hanki lippusi pian, alta PDF-liitteessä ohjeistus! Huomioitavaa myös on Onnibussin tarjous SM-viikolle saapuville: 50 % alennus (matkat Tampereelle ja takaisin SM-viikonloppuna) koodilla: SMVK16

- SM-viikko vahvistaa suomalaisen urheilun uusia toimintatapoja tuomalla eri lajeja konkreettiseen yhteistyöhön. Uusi konsepti tarjoaa mukana oleville lajeille laajaa näkyvyyttä. Mallia on haettu Ruotsista, jossa SM-Veckan on ollut menestys jo usean vuoden ajan, kertoo SM-viikon pääsihteeri Esa Niemi.

SM-viikon 22 kilpailulajia ovat biljardi, darts, futsal, jousiammunta, judo, kahvakuula, kaukalopallo, keilailu, kriketti, miekkailu, ratagolf, ringette, shakki, sulkapallo, taekwondo, taido, tikkaurheilu, trial-pyöräily, ultimate, uppopallo, valjakkourheilu ja X-trial.

-SM-viikon aikana lajit liittyvät osaksi suurempaa suomalaisen urheilun kokonaisuutta ja saavat mahdollisuuden esitellä toimintaansa täysin uudelle yleisölle. Näin laaja verkostoituminen ja yhteistyö ovat ainutlaatuista suomalaisessa urheilussa. Myös suorat Ylen TV-lähetykset ovat uusi asia lähes jokaiselle mukana olevalle lajille, SM-viikon tuottaja Hanna Iiskola-Kesonen jatkaa.

Suurin osa lajeista järjestää viikonlopun aikana omat SM-kilpailunsa, loput ovat mukana näytösotteluiden ja esittelypisteiden kautta. SM-viikon päätapahtumapaikka on Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, mutta yksittäisiä lajeja kisataan ympäri Pirkanmaata.

Yle välittää tapahtumasta suoria lähetyksiä lauantaina ja sunnuntaina helmikuun 13. ja 14. päivä. Urheiluviikonloppu-ohjelma rantautuu tapahtumien keskipisteeseen Tampereen Messu- ja urheilukeskukseen. Kahden päivän aikana TV2:ssa näytetään suorana lähetyksenä 13 lajin ratkaisuhetket.

Tapahtuman järjestämisestä vastaavat mukana olevat lajit, Valon ja Suomen Olympiakomitean tapahtumayksikkö, Yleisradio, Tampereen kaupunki ja Hämeen Liikunta ja Urheilu.

Lajiesittelyt ja lisätietoa osoitteessa www.sm-viikko.fi

SM-viikko sosiaalisessa mediassa hashtag #SMviikko
Twitter: twitter.com/SMviikko
Facebook: facebook.com/smviikko
Instagram: @SMviikko

Lisätietoja:

SM-viikon pääsihteeri Esa Niemi, 0400 452 400

SM-viikon tuottaja Hanna Iiskola-Kesonen, 0400 569 792

Uutiskategoria

Ladattavat tiedostot:

Jaa Facebookissa