SM-kilpailut käydään Orimattilassa lähes 100 ilmoittautuneen voimin

Judon naisten ja miesten SM-kilpailut otellaan viikonloppuna 3.-4.10. Orimattilassa. Kilpailuun on ilmoittautunut 96 ottelijaa. Tämän vuoden SM-kilpailuissa otellaan aiemmasta poiketen myös avointen sarjojen mestaruuden. Lauantaina ratkotaan yksilömestaruudet ja sunnuntaina on joukkuekilpailun vuoro.

Suurimmat joukkueet kilpailuun ovat ilmoittaneet helsinkiläiset Meido-Kan ja Chikara. Meido-Kan on ilmoittanut kilpailijoita 14 sarjaan ja Chikara 10 sarjaan.

Ottelijamäärältään suurin miesten painoluokka on alle 66 kilon sarja, jossa mestaruutta havittelee 13 ottelijaa. Naisten puolella alle 63-kiloisten mestaruudesta kamppailee 11 ottelijaa.

SM-kilpailujen aikataulu:

Lauantai 3.10.

8.00 Kilpailupaikka ja lipunmyynti aukeavat

10.00 Alkuottelut alkavat

16.00 Avajaisseremoniat

16.15 Mitaliottelut ja palkintojenjako

Sunnuntai 4.10.

10.00 Joukkuekilpailu alkaa

SM-kilpailut otellaan Orimattilan Urheilutalolla osoitteessa Opintie 8, Orimattila.

SM-kilpailujen COVID19 poikkeusjärjestelyt

Korona on värittänyt myös judoelämää viime keväästä alkaen. Judon kilpailukausi alkoi elokuun lopussa poikkeusjärjestelyin Samurai Cupilla.

SM-kilpailuissa kisajärjestäjä on tehnyt vahvaa työtä tapahtumaan eri rooleissa osallistuvien tartuntariskin minimoimiseksi. Jokainen paikalle saapuva kilpailija, valmentaja, huoltaja, tuomari, toimitsija tai katsoja kantaa myös omalta osaltaan vastuuta tapahtuman turvallisuudesta.

SM-kilpailuissa jokaisella paikalle saapuvalla pitää olla kasvosuoja (maski), jonka saa ottaa pois vain otteluissa, lämmittelyssä ja palkintojenjaossa. Tapahtumapaikalla ihmisten kulkua tiloissa on rajoitettu turhien kohtaamisten välttämiseksi. Kulku Urheilutalon ylä- ja alakerran välillä on kielletty. Käsidesiä on saatavilla runsaasti tapahtumapaikalla.

Tutustu SM-kilpailujen COVID19 poikkeusjärjestelyihin ennen saapumistasi kisapaikalle SM-kisojen verkkosivulla klikkaamalla tästä.

SM-kilpailujen verkkosivuille pääset tästä.

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa