Seurojen vuosi-ilmoitukset vuoden 2009 toiminnasta on tehtävä 31.1.2010 mennessä

Vuosi-ilmoitus jätetään sähköisesti kotisivujen materiaalikansiosta löytyvällä 2009 vuosi-ilmoituksella viimeistään 31.1.2010 mennessä.

Sähköinen lomake löytyy täältä.

Vuoden 2009 jäsenmäärä ilmoitetaan Sporttirekisterissä 31.12.2009 voimassa olevien jäsenyyksien mukaan. Jäsenmäärällä on merkitys mm. vuosikokouksessa seuran käytössä olevaan äänimäärään. Mikäli vuosi-ilmoitus on toimitettu myöhässä, on seuralla vuosikokouksissa käytössään ainoastaan yksi ääni.

Seurojen yhteystiedot 2010

Aiemmin vuosi-ilmoituksessa kysytyistä yhteystiedoista ilmoitetaan vuosi-ilmoituslomakkeella ainoastaan seuran virallinen osoite, johon mm. vuosikokousmateriaalit vuonna 2010 lähetetään.

Judoliiton kotisivuilla julkaistavat seuran yhteystiedot päivitetään tarvittaessa vuosi-ilmoituksella.

Seuran eri toiminnoista vastaavien luottamushenkilöiden yhteystiedot päivitetään Sporttirekisteriin rekisterinhoitajan toimesta viimeistään 31.1.2009 mennessä. Rekisterinhoitajille on toimitettu ohjeet tehtävätietojen lisäämiseksi rekisteriin.

Lisätietoja saa Judoliiton toimistosta toimisto@judoliitto.fi.