Seuratoimijapäivät 2019 Porissa

Seurajohtaja- ja seuratoimijapäivät Porvoossa 29.-30.8.2020

Judoliiton seurajohtaja- ja seuratoimijapäivät järjestetään kerran vuodessa elo-syyskuussa. Tapahtuma on loistava tilaisuus päästä tapaamaan Seuraverkostossa olevien ja muidenkin judoseurojen edustajia kasvotusten. Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti niille judokoille, jotka haluavat kehittää oman seuransa toimintaa, judoseurojen puheenjohtajille, toiminnanjohtajille, hallituksen jäsenille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Seurajohtaja- ja seuratoimijapäivien ilmoittautuminen on avattu Judoliiton kalenterissa. Tapahtuma on Porvoossa 29.-30.8.2020. Tervetuloa!

Ohjelma alkaa Porvoon Shirokawan dojolla (Pajatie 5) lauantaina klo 14 yhdessä Judoliiton kouluttajien kanssa. Ohjelma sisältää tietoa ja työstöä erityisesti seuratoiminnan markkinointiin ja tuotteistukseen liittyen. Majoitus, ruokailut ja osa ohjelmasta on Haikon Kartanossa. Tarkemman ohjelman löydät Judoliiton kalenterista.

Tervetuloa verkostoitumaan ja kehittämään yhdessä seuratoimintaa. Ilmoittautuminen päättyy 9.8.

Viime vuoden seuratoimijapäivien materiaalit.