SELL-kisojen ilmoittautuminen vauhdissa! Judoka – kiirehdi mukaan!

SELL Student Games on tämän kevään suurin, kansainvälinen opiskelijaurheilutapahtuma! Kisat järjestetään Espoossa, Otaniemessä, 17- 20.5.2012, ja eri lajeja on mukana yhteensä 14, aina judosta miekkailuun! Osallistujia Otaniemeen odotetaan 13:sta eri maasta ympäri Eurooppaa - yhteensä noin 2000 urheilevaa opiskelijaa. SELL-kisojen rento tunnelma ja yhteishenki ovat vertaansa vailla! Tästä et halua jäädä paitsi!

 

Judo on yksi SELL- kisojen kovatasoisimpia ja perinteisimpiä lajeja. Järjestelyistä vastaa Helsingin yliopiston judoseura FinnDai ja ottelut otellaan Matinkylän koululla Espoossa. Tarkempi aikataulu, painoluokat ym. löytyvät www.sell2012.fi- sivuilta.

 

ILMOITTAUTUMISET: 25.4 mennessä koulusi yhteyshenkilön kautta. Yhteyshenkilöiden yhteystiedot löytyvät www.sell2012.fi – sivuilta.

 

Tärkeää! Ilmoita yhteyshenkilölle nimesi, lajisi ja syntymäaikasi sekä tasosi. Ilmoita myös majoituksen tarpeesta. Toimita yhteyshenkilölle valokuvasi (valokuva tulee kisapassiin).

 

OSALLISTUMISMAKSU: 30€/hlö/pv, jos sitova ilmoittautuminen tehdään ennen 25.4.2012 (jälki-ilmoittautuminen 11.5 asti – korkeampi maksu).

 

Osallistumismaksu sisältää:

-          Osallistumisoikeuden kilpailuihin ja oheistapahtumiin

-          Ruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen)

-          HSL:n seutulippu kisojen ajan

 

Lisätietoja: www.sell2012.fi tai info@sell2012.fi

 

Tervetuloa!

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa