KUVA: EJU/Georgiana Casangiu

Kaksi otteluvoittoa kadettien Romanian Eurooppa cupista

U18-ikäluokan Romanian Eurooppa cupissa suomalaiset keräsivät kaksi otteluvoittoa.

Alle 18-vuotiaiden kadettien Romanian Eurooppa cupissa otellut Louna-Lumia Seikkula pääsi ensimmäisen kierroksen vapaalla ja toisella kierroksella hän otteli hienosti ippon voiton Belgian Sara Ver Eeckestä. Kolmannella kierroksella vastassa oli Israelin Kerem Primo, joka on MM-pronssimitalistin Gefen Primon pikkusisko ja voittanut tänä vuonna mm. aikuisten Zagrebin European Openissa pronssia. Seikkula lähti ennakkoluulottomasti otteluun ja olikin hyvin mukana koko ottelun ajan, nyt kuitenkin kokemus ratkaisi ja Primolle wazari voitto. Keräilyt Seikkula aloitti Ranskan Eva Grassinia vastaan ja tällä kertaa ranskalainen oli vielä ipponin verran parempi.

Seikkulan kommentti päivään "Hyvä startti päivään, mutta hieman hävisi vireys"

Ella Lavikainen otteli sarjassa -63 kg ja kärsi ensin ippon tappion Italian Serena Maddalonille ja italialaisen voitettua pooli Lavikainen jatkoi keräilyssä Luxenburgin Kenza Cossua vastaan, jonka voitti jatkoajalla käsilukolla. Keräilyssä seuraavana oli vastassa Slovenian Kaja Schuster, joka vei ottelun kuristuksella nimiinsä.

Lavikaisen kommentti päivään "Alusta asti oli haastetta, onneksi pääsin keräilyjen kautta uudelleen ottelemaan ja näyttämään osaamistani. Myös kehityskohteita löytyi"

Sarjassa -70 kg Emma Krapu hävisi Israelin Avia Malkalle, joka ei selviytynyt poolivoittoon asti ja Krapun ottelut päättyivät. Samassa sarjassa otellut Anni-Olivia Narva kärsi niin ikään tappion Belgian Jutta Vanbrabantille, eikä Vanbrabant selvinnyt semifinaaliin, joten Narvan päivä oli ohi.

Narvan kommentti päivään "Hyvää kokemusta ja uutta näkemystä omaan tekemiseen"

Krapun kommentti päivään "Näin mitä pitää parantaa, joka antaa lisää motivaatiota harjoitteluun"

Suomalaista IT osaamista kilpailussa oli näyttämässä Suomen judoliitosta Tero Partanen. Partanen on kysytty IT-alan ammattilaisen EJU:n kilpailuissa ja nytkin hän viettää kuukauden päivät Romaniassa hoitamassa niin kadettien kuin junioreiden Eurooppa cupit.

 

 

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa