Sarén, Laaksonen ja Laamanen valittu Suomen judon EYOF – joukkueeseen

Euroopan nuorten Olympiafestivaaleilla judon nuorta sukupolvea tytöissä edustaa Heidi Sarén sarjassa – 57 kg ja pojissa Eetu Laaksonen sarjassa – 60 kg ja Aatu Laamanen sarjassa – 66 kg. Valmentajana toimii Marko Laaksonen ja tuomarina Veli-Matti Karinkanta. Kilpailut käydään Turkin Trabzonissa 23. – 30.7.2011. Judon lisäksi Suomen joukkueessa on urheilijoita koripallossa, pyöräilyssä, uinnissa, telinevoimistelussa, tenniksessä ja yleisurheilussa, yhteensä 67 urheilijaa.

Suomen joukkue matkustaa kisapaikalle jo torstaina 21.7. ja pitää yhteisen valmistautumisleirin Tanskan ja Islannin kanssa. Suomen joukkue on median tavattavissa Helsinki-Vantaan lentoasemalla torstaina 21.7. kello 10.30 - 11.00. Kokoontumispaikka on Terminaalissa 2, Congress Centerin terassitasolla 3. kerroksessa. Haastattelupyynnöt voi ilmoittaa etukäteen joukkueen tiedottajalle Sari Tuunaiselle (sari.tuunainen@noc.fi, +358 50 3282036). Samat yhteystiedot ovat käytössä myös kisatapahtuman aikana paikan päällä. 

Suomen EYOF-joukkue Olympiakomitean nettisivujen tiedotteessa: http://www.noc.fi/?x2008=3939529

Lisätietoja: Suomen EYOF -joukkueen johtaja Peter Brüll 040-530 6052 

 

Tapahtuman aikana suomalaisten aikatauluja ja tuloksia kootaan Olympiakomitean nettisivuille www.olympiakomitea.fi. Viralliset aikataulut ja tulokset löytyvät kisajärjestäjien nettisivuilta osoitteesta http://www.trabzon2011.org

Julkaisuvapaita kuvia, etenkin mitalisteista, ladataan Olympiakomitean nettisivuille osoitteeseen www.olympiakomitea.fi/kuvapankki 

Suomen joukkueen tunnelmia voi seurata myös Facebookista osoitteessa:  www.facebook.com/olympicteamfinland - Tykkää ja saat tunnelmat kisoista Facebook-seinällesi!

 

Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit, European Youth Olympic Festivals (EYOF) ovat Euroopan Olympiakomiteoiden luoma ja Kansainvälisen Olympiakomitean suojeluksessa järjestettävä kilpailutapahtuma eurooppalaisille nuorille urheilijoille. Olympiafestivaalit (aikaisemmin Olympiapäivät) järjestetään parittomina vuosina sekä kesä- että talvilajeissa. Kussakin lajissa urheilijat ovat kahdesta eri ikävuosiluokasta ja urheilijoiden ikä vaihtelee 14-18 vuoden välillä riippuen lajista.

 

 

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa