Samuel Mäki 16. EM-kisojen päätöspäivänä

Samuel Mäki sijoittui 16. sijalle Lissabonissa käytävien EM-kilpailujen päätöspäivänä yhdellä otteluvoitollaan alle 90-kiloisten sarjassa. Alle 100-kiloisissa Tomi Jaakkola karsiutui avausottelustaan.

-Tämä oli parasta ottelemista, mitä olen vuoteen saanut aikaiseksi. Alusta lähtien oli hyvä fiilis matsata ja sain tehtyä omia liikkeitäni, Samuel Mäki kommentoi otteluitaan.

-Ekassa matsissa Romanian poikaa vastaan oli hankalaa, kun kaveri tuli niin voimakkaasti kylki edellä vastaan. En oikein päässyt iholle. Sain kuitenkin ihan viimeisellä sekuntilla pyöräytettyä palomiehenpyörällä kaverista pisteet.

-Toisessa matsissa azerilla oli vahva oikean puolen ote. Hävisin hänelle talvella Prahassa ja nyt tulikin tasaisempi ottelu. Mulla oli pari hyvää jalkapyyhkäisytilannetta. Azeri käänsi minun nostoni jotenkin niin, että se sai siitä kolmen pisteen suorituksen.

-Keräilyottelussa valkovenäläinen otteli kumarassa ja hänellä oli koko ajan otteissaan kova veto päällä. Kaikki hänen yrityksensä lähti siitä kovasta vedosta liikkeelle. Sain tasoitettua matsin taas ihan viimeisellä sekuntilla omalla jalkaheitollani. Harmi, että kaveri pääsi kuittaamaan jaloista jatkoa-ajalla, Samul Mäki kertaa päivän otteluitaan.

-Nyt Samuelin ottelussa oli sitä, mitä on kaivattukin eli rohkeaa hyökkäämistä. Samuelilla on hyvä liikkeet eikä fysiikkakaan petä, mutta jotenkin se rohkeus ja aktiivisuus on puuttunut, kommentoi päävalmentaja Jukka-Pekka Metsola.

-Samuelin pitäisi nyt saada tämä ottelutapa itselleen ja kyllä sieltä sitten tulosta alkaa tulla. Nämäkin niukat tappiot tulivat koville kavereille, Metsola jatkaa.

Samuel Mäki voitti ensimmäisessä ottelussa Romanian Bogdan Barbulescun 5-0 viimeisellä sekuntilla tekemällään palomiehen pyörällä. Toisessa ottelussaan Mäki hävisi 0-3 Azerbaitsanin Elkhan Mammadoville, joka otteli lopulta hopealle. Keräilyottelussaan Mäki hävisi jatkoajalla Valko-Venäjän Andrei Kazusionakille 0-5. Kazusionak eteni pronssille.

Alle 100-kiloisissa Tomi Jaakkola hävisi ainoaksi jääneen ottelunsa Itävallan Franz Birkfellnerille 0-7.

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa