Sagi Muki Suomeen

Euroopan mestari, olympiavitonen ja Israelin maajoukkuejudoka Sagi Muki tulee Suomeen vetämään Orimattilan 40-vuotis juhlaleiriä 8-11.12.2016. Nyt on mahdollisuus päästä hänen oppiinsa.

Vuonna 1992 syntynyt Muki on euroopanmestaruuden lisäksi saavuttanut lukuisia mitaleita GP ja GS-kilpailuista. Rion olympialaisissa Muki sijoittui viidenneksi, selkävaivoista ja sairastelusta huolimatta. Vaarallisena heittokoneena tunnettu israelilainen on kuuluisa erityisesti sodetsurikomigoshistaan, jota hän käyttää kombinaationa tehokkaan osotogarin kanssa.

Leirillä Muki paljastaa salaisuudet hänen murskaavan kovaan sodetsurikomigoshiin ja sen kombinaatioihin, sekä pitää valmentajille ja urheilijoille luennon siitä mitä vaatii ja miten tulla hänen tasoisekseen urheilijaksi.

Leirille on tulossa valmentajaksi myös Israelin miesten maajoukkueen kapteeni Alon Rahima. Kansainvälisyytttä lisäävät joukkueet Ruotsista, Virosta ja Liettuasta.

Mukaan otetaan vain etukäteen ilmoittautuneet pääsääntöisesti U18, U21 ja aikuisten ikäryhmistä (myös ulkomailla kilpailevia U15 ikäisiä). Paikkoja harjoituksiin, sekä luennolle on rajoitetusti. Myös päiväkävijöiden on ilmoittauduttava etukäteen, koska leirillä on päiväkiintiöt.

Euroopan mestari Sagi Mukin 8.-11.2016 leiri täyttyy kovaa vauhtia. Varaa oma paikkasi ajoissa tästä linkistä http://orimattilanjudoseura.sporttisaitti.com/tapahtumat/40-vuotis-juhlaleiri-fin/

 

Uutiskategoriat

Jaa Facebookissa