Reinvall seitsemäs,Laamaselle ja Lehikoiselle otteluvoitto Lontoon Eurooppa Cupissa

Lauantaina 11.5.2013 oteltiin kovatasoinen kansainvälinen Eurooppa Cupin osakilpailu Englannissa. Kilpailuihin osallistuivat Suomesta Juho Reinvall -60 kg ja Eetu Laamanen -73 kg sekä Satu Lehikoinen ja Anni Ikälä sarjassa -57 kg. Suomen joukkueen valmentajana toimi Pasi Luoma.

Sarjassa -60 kg Juho Reinvall voitti kolme ottelua ja hävisi kaksi. Voitot tulivat Ranskan Baillystä, Hollannin Pondmanista ja Belgian Maesista.

Tappiot Juho kärsi Sveitsin Itenille sekä keräilyotteluissa Ruotsin Lundqvistille. Juhon otteluista oli paras terä kateissa, eikä "kone"

tuntunut käynnistyvän koko päivänä. Tuloksena seitsemäs sija ja kolme otteluvoittoa vaikean päivän päätteeksi. "Oikeastaan kaikki ottelut olivat melkoista puurtamista, mutta onnistuin onneksi kääntämään pari tiukkaa ottelua voitoksi. Huonon päivän piikkiin pistän ainakin viimeisen ottelun.

Hyvänä päivänä mitali olisi tullut.", kommentoi Juho. Sarjaan -60kg osallistui 24 ottelijaa.

Sarjassa -73kg Eetu Laamanen sai ensin vastaansa tutun ranskalaisen Deretin, jonka Eetu oli aiemmin voittanut. Tällä kertaa "Gallialainen" oli kuitenkin parempi, Eetun heittäessä yukon ja vastustaja Wazarin. Laamanen pääsi kerälyihin, jossa tuli voitto  Sveitsin Guzzista. Toisessa keräilyottelussa tuli kuitenkin tappio niin ikään tutulle venäiselle, Khomentovskyille ja Eetun ottelut päättyivät. "Hyviä otteluita, mutta ei tarpeeksi hyviä. Harmittaa, että hävisin vastustajille, jotka olen aiemmin voittanut.", kommentoi Eetu. Sarjassa -73kg oli 42 ottelijaa.

Sarjassa -57 kg otteli Satu Lehikoinen ja Anni Ikälä. Satu voitti ensimmäisessä ottelussaan Portugalin Jorgen vahvalla mattotyöskentelyllä.

Toisen ottelun Satu hävisi Italian Righetille ja ottelut loppuivat. Annin oli tällä kertaa tyytyminen vain yhteen otteluun, jossa tuli tappio Sveitsin Tschoppille. Naisten -57kg sarjaan osallistui 22 ottelijaa.

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa