Randori- ja kataleiri Oulussa pidetty vauhdikkaissa tunnelmissa!

Kuutisenkymmentä nuorta ja vähän varttuneempaakin judokaa kokoontui Oulun judokerhon järjestämälle randorileirille Pyhäinmiesten päivänä.

Reilu 40 harjoittelijaa keskittyi randorin vääntämiseen ja loput osallistuivat Voten ja Timpan vetämiin kataharjoituksiin. Väliajalla saatiin nauttia OJK:n leirikioskin antimista ja jopa vastapaistetuista munkeista. Kiitos Anne!

Olipa onnistunut judopäivä pohjoissuomalaisille judokoille. Tatami tömisi aamukymmenestä koko ajan iltapäivän neljään asti. Hienosti mahtui eri-ikäisiä ja eri vyöarvon omaavia judokoita vääntämään yhtä aikaa tatamille kun jokainen nappasi ohjeet muistiinsa ja keskittyminen ei herpaantunut missään vaiheessa. Pienemmille oli monenlaisia tehtäviä kun piti sekä yrittää kerätä papukaija-merkkejä heittämällä jalkaheitolla vastustajansa että olla varautunut pinkaisemaan ”PÖÖ”-huudon kuultuaan tolppaan nopeammin kuin kukaan muu. Isommat randorin vääntäjät löysivät riittävästi omankokoisia harjoittelukavereita ja saivat halutessaan ponnistella ”keskellä” useita randoreita putkeen. Haastetta nuorisolle lisäsivät vanhat konkarit, kuten Värisen Pasi, joka tuon tuostakin täräytti sasaella kovavauhtisimpiakin kisakoneita tatamiin,…tekniikkaa on näemmä tutkiskeltu enemmänkin ja siitä kannattaa ottaa kaikkien oppia!

Kataleirillä oli myös mahtava meininki, osallistuja niin paljon, että enempää ei olisi tatamille mahtunutkaan ja asenne sellainen, että 2,5 h putkeen meni kuin siivillä. Nyt kotisalille hiomaan opittuja asioita lisää.

Vanhana judokonkarina olen erittäin tyytyväinen hyvin onnistuneeseen judoleiriin. Asenne oli kaikilla todella hyvä! Tästä on hyvä kilpailijoiden jatkaa Iisalmen, Tarton ja Kymijoen kisoihin ja katan treenaajat tsemppaavat ensin vyökokeeseen ja sitten vaikka katakisoihin.

Palataan asiaan helmi-maaliskuulla. Sama porukka + innokkaat lisäkaverit mukaan, niin hyvä tulee.

Tyytyväinen leirinvetäjä,

Jaana Ronkainen

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa