Polvivamma haittaa Ylisen olympiapaikan metsästystä

Lontoon olympialaisiin tähtäävän lahtelaisjudokan Johanna Ylisen polvivamma saattaa vaarantaa hänen mahdollisuuksiaan selviytyä käynnissä olevista karsinnoista. Ylinen loukkasi polvensa Abu Dhabin Grand prixissä pari viikkoa sitten ottelussa Saksan Claudia Malzahnia vastaan.

Ylisen polvivamman vakavuus selviää maanantaina tehtävässä magneettikuvauksessa.

Ylisen ottelukunto oli lähtenyt erittäin lupaavaan nousuun viikko ennen Abu Dhabin kisoja, kun hän otti painoluokkansa mestaruuden Minskin maailmancupissa. Tässä viikonvaihteessa Ylisen oli tarkoitus osallistua judon Ruotsin avoimien jälkeen pidettävälle leirille yhdessä muiden olympiaryhmäläisten kanssa, mutta leiri jää nyut väliin. Hän jättää väliin myös Finnish Judo Openin, joka käydään marraskuussa.

Ruotsin avoimissa kilpailee olympiaryhmästä ainoastaan Lahden Niko-Tapio Niemelä. Hän ottelee sunnuntaina painoluokassa alle 73 kiloa, eli omaa painoluokkaansa ylempänä.

Muut suomalaisottelijat ovat niin ikään sunnuntaina kilpaileva Arttu Raekorpi ja lauantaina ottelevat Satu Lehikoinen, Pinja Hautanen, Timo Suo-Yrjö, Jaakko Alli ja Matias Tikkanen.

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa