Petteri Pohjasta Hankijudon Maailmanmestari

MadAboutSnow tapahtuma keräsi innokkaita judokoita Hankijudon maailmanmestaruuskisoihin Rovaniemelle

Petteri Pohja Suomen ensimmäinen hankijudon Maailmanmestari.

MadAboutSnow tapahtuma keräsi innokkaita judokoita Hankijudon maailmanmestaruuskisoihin Rovaniemelle 19-20.2.2011 Loistavasti järjestetyssä kisatapahtumassa järjestäjä toimitti jokaiselle otteluvarusteet: haalarin, kumisaappaat, rukkaset, karvareuhkan sekä judogin ja vyön...

Petterin saavutus on hieno ja oiva. Raju harjoittelu, nappiin osunut viimeistely ja kuntohuippu sekä kokemus Lapin arktisista olosuhteista auttoivat voiton hankkimisessa. Myös se auttoi otetaistelutaktiikan luomisessa, että Petteri pääsi kokeilemaan ennakkoon myös järjestäjän tarjoamia rukkasia sekä karvareuhkaa.  Ote ei irronnut eikä korvat paleltuneet :) Myös pyyhkäisyt ja muutkin jalkatekniikat toimivat haasteellisesta ottelualustasta ja kumisaappaista huolimatta.

Loppujen lopuksi Petteri oli aivan ylivoimainen esittäen hienoa tekniikkaa, loistavaa taktiikka sekä mainiota "pelisilmää".  Pasi Värinen ja koko Suomen joukkue komppasi välillä G- ja välillä D-duurissa. Mollisävelmiä ei tänään soitettu.

Rovaniemellä kisattiin seuraavissa lajeissa:

Alla Hankijudon maailmanmestaruuskisojen vielä vahvistamattomat lopputulokset. Suomelle kuitenkin ylivoimainen viitoisvoitto !

1) Petteri Pohja   
2) Pasi Värinen
3) Jari Metso
3) Tommi Teppo

5) V-M Värinen
5) Sampsa Hyväri

allaolevasta linkistä löydät Judon kiihkeitä taistelutunnelmia: (kuvissa pääsääntöisesti "harrastajasarjalaisia". Hyvä meininki silti :)
http://www.youtube.com/watch?v=DFQWe0VRrDw

Ilo uutisen välitti tähtireportteri: Erkki Jokikokko :)

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa