Päijät-Hämeeseen haetaan judovalmentajaa

Suomen Judoliitto etsii joukkoonsa judovalmentajaa vastaamaan Päijät-Hämeen judovalmennuksesta. Tehtävä täytetään 1.1.2019 alkaen.

Valmentajana vastaat Päijät-Hämeen Urheiluakatemian judon päivittäisvalmennuksen suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Lisäksi vastaat judon yläkoululeiritysten toiminnasta Pajulahdessa.

Odotamme sinulta soveltuvaa liikunta-alan koulutusta, kokemusta lasten ja nuorten valmentamisesta sekä lajin tuntemusta. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi sinulla on kykyä suunnitella, organisoida ja kehittää alueen judovalmennusta.

Työ on puolipäiväinen ja tehdään sopimuksen mukaan.

Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen 30.11.2018 mennessä osoitteeseen: jaana.jokinen@judoliitto.fi

Lisätietoja antaa valmennusvaliokunnan puheenjohtaja Henry Lipponen puh. 040 544 0992 (soittoaika arkisin klo 9-16).