Otto Favén Päijät-Hämeen valmentajaksi

Otto Favén siirtyy elokuun alussa Päijät-Hämeen akatemiavalmentajaksi. Favén siirtyy Päijät-Hämeeseen Tampereen akatemiavalmentajan paikalta ja jatkaa samalla alle 18-vuotiaiden maajoukkuevalmentajana. Tapio Mäntymäki ryhtyy hoitamaan osa-aikaisena Tampereen akatemiavalmentajan tehtävää.

Päijät-Hämeen urheiluakatemia joutui talousvaikeuksiensa vuoksi lopettamaan judovalmentajan toimen. Judoliitto, Pajulahti ja urheiluakatemia päättivät kuitenkin yhdessä huolehtia, että ammattivalmennus Pajulahdessa ja alueella jatkuu. Lahden judoseura, Orimattilan judoseura ja Holjutai tulivat myös mukaan omalla panoksellaan.

Uudessa järjestelyssä Päijät-Hämeen akatemiavalmentajan työnantaja on judoliitto. Toimipaikka on Pajulahti.