Oskari Mäkinen vuoden 2010 TehoTiimitsemppari

Jo perinteeksi muodostunut TehoTiimi tsemppari palkinto annettiin vuoden 2010 saavutuksista Oskari Mäkiselle Nummelan Judosta

Vuoden ensimmäinen TehoTiimileiripäivä keräsi 36 innokasta judokaa treenaamaan Esa Korkia-ahon oppiin.


Tehopäivä monella tapaa:

Yhtä aikaa, kun junnut treenasivat Esan kanssa, pidimme näiden junnujen vanhemmille Terve Urheilija koulutuksen. Koulutuksen veti Teija Meling ja aiheina olivat mm. nuoren kasvu ja kehitys, kokonaisvaltainen harjoittelu, sekä tietopaketti ravinnosta. Hyvä setti, joka otettiin vanhempien taholta kiinnostuneesti vastaan. Luentoa oli kuuntelemassa 27 junnujen vanhempaa.

Esa veti tatamilla kaksi räväkkää treeniä. Aiheena jalkaheitot, jotka tulevat olemaan teemana koko vuoden TehoTiimileiripäivillä eri vetäjien esittelemänä. Nyt pureuduttiin kouchi-gariin, pyyhkäisyihin ja uutena tekniikkana monelle oli nidan-kosoto-gake. Mukavaa katsottavaa kun yli 30 junnua tekee parhaansa.

Meillä on mainio D- ja C-junnujen ikäryhmä kasvamassa ja viime syksynä aloitetut säännölliset viikkorandorit ovat selvästi tuoneet uutta "tsemppiä" tämän porukan harjoitteluun. Niitä täydennetään vielä erinomaisilla leiripäivillä. Tästä porukasta on kasvamassa "dream team".
 

TehoTiimi tsempparipalkinto Oskari Mäkiselle.

Vuosittain olemme palkinneet esimerkillisen urheilijanuoren TehoTiimi tsemppari palkinnolla. Tänä vuonna palkinnon sai vuonna 1999 syntynyt, vihreävöinen, Nummelan Judoa edustava Oskari Mäkinen. Alla hieman yhteenvetoa Oskarin judovuodesta 2010 (poimintoja Nummelan judon nettisivuilta)
  • D-junioreissa kotimaan kisojen mitalirohmuna on ollut Oskari Mäkinen. Oskarin kisaurakaan syksystä vuoden loppuun on mahtunut 11 kilpailua. Mitalisaldo on 4 kultaa, 1 hopea ja 3 pronssia.
  • Lokakuun Tarton kisoista Oskari otteli pronssia. Oskari voitti 4 ottelua, häviö tuli ainoastaan semifinaalissa
  • Oskari kävi vielä joulukuussa Latviassa nuorten kisoissa. Oskari voitti kolme ottelua ja jäi voiton päähän pronssiottelusta ja sijoitus oli seitsemäs. Kari Mäkinen, Oskarin isä totesi kisan olleen kovatasoisin mihin Oskari on koskaan osallistunut.
Tuohon kun vielä lisää innokkaan harjoittelun, hyvän asenteen, esimerkillisen käytöksen ja sen, että Oskari on tosi mukava ja iloinen nuori mies, niin valinta osui varmasti kohdalleen.

Onnittelut !

Valinnan tehneet TehoTiimikoordinaattorit
Esa Korkia-aho ja Erkki JokikokkoUutiskategoria

Jaa Facebookissa