Oppiminen ja Opettamisen perustaidot kurssi 14-15.5.2011 Järvenpäässä

ES-alueen kevään toinen OOP-kurssi pidetään 14-15.5. Järvenpäässä, liikuntakeskus Piirosella

Oppiminen ja Opettamisen perustaidot kurssi 14-15.5.2011

Tervetuloa kouluttautumaan OOP-kurssille !
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON PÄÄTTYNYT!!!

Kurssi on I-tason kurssi ja se on tarkoitettu ns. judokan toiseksi kurssiksi, jolla pyritään antamaan judokoille "ensimmäisiä" tietoisia ja testattuja "eväitä" opetella ja opettaa judoa !!!

Kurssi suositellaan käytäväksi vihreävöisenä tai "vanhana" oranssina ja kurssilainen saisi mielellään olla 13 vuotta täyttänyt ja Judon Perusteet kurssin käynyt.

Tämä kurssi ja Judon perusteet kurssi on oltava suoritettuna viimeistään ennen sinisen vyön graduoimista. Alla alustava aikataulu

Aika:Lauantai 14.5.2011 klo 10:00-16:00 ja sunnuntai 15.5.2011 klo 10:00- noin 16:00

Paikka:Liikuntakeskus Piironen, Lukionkatu 3, 04400 Järvenpää (kartta)
Huom!!! Jotkut navigaattorit löytävät paikalle vanhalla tien nimellä Pietolankatu 3.

Sisältö:Kurssilla annetaan perusteet judon oppimiseen ja opettamiseen tatamilla, käyttäen hyväksi Judon periaatteita. Kurssilla keskitytään parityöskentelyyn ja käydään mm. läpi oppimisen vaiheet teoriassa sekä sovelletaan teoriaa käytännön harjoitteluun. Kurssi painottuu tatamilla tapahtuvaan harjoitteluun sekä oppilaitten tekemiin opetustuokioihin, joista he saavat palautetta.

Vetäjinä toimivat Etelä-Suomen aluekouluttajat.
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 9.5.2011 mennessä os. katri_maijala(at)hotmail.com
(ks. Suomen Judoliiton Etelä-Suomen alueen kurssin peruutusehdot)
Kurssille otetaan max 35 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON PÄÄTTYNYT!!!

Varustus:judogi ja muistiinpanovälineet, judopassi, eväät, kurssin maksukuitti

Kurssimaksu:70 €uroa Maksetaan Suomen Judoliiton Etelä-Suomen alueen tilille Sampo 800018-818917 (kuitti mukaan).

Lisätietoja antaa Katri Maijala, email: katri_maijala(at)hotmail.com

Tervetuloa !!!