Onko alueellasi yhteistreenejä?

Onko alueesi tai kaupunkisi seuroilla yhteisiä randoriharjoituksia? Tiedota niistä alueen sivuilla ja kerro meillekin.

Judoliiton koulutus- ja nuorisopäällikkö Sanna Pyykönen kerää tietoa eri puolilla Suomea pidettävistä säännöllisistä yhteistreeneistä. Ne ovat tärkeä osa Suomen judon uutta strategiaa. Jos lähiseudullasi ei vielä ole viikottaisia avoimia randoritreenejä, ehdota naapuriseuroille yhteistyöstä niiden järjestämiseksi. Vaihtelun saaminen harjoituskavereihin on tärkeää jokaiselle kehityshaluiselle judokalle.

Lähetä tiedot harjoituksistanne osoitteeseen sanna.pyykonen@judoliitto.fi. Kerro, kuka harjoitukset järjestää ja vetää, missä treenaatte ja mistä harjoittelijat tulevat. Voit myös soittaa Sannalle numeroon 050 3647910.