Olympialaisten arvonta suoritettu

Olympialaisten judon arvonta suoritettiin torstaina iltapäivällä Suomen aikaa.

Alle 57-kiloisissa otteleva Nina Koivumäki sai arvonnassa avauskierrokselle lepovuoron. Toisen kierroksen otteluunsa Koivumäki saa vastustajakseen voittaja ottelijaparista Kiinan Yan Xu – Algerian Lila Latrous. Koivumäen todennäköinen avausvastustaja on Kiinan Xu, joka on Aasian mestaruuskisojen ja tämän vuoden Pariisin Supermaailmancupin hopeamitalisti.

Samassa lohkoneljänneksessä Koivumäen kanssa ovat myös Japanin Aiko Sato ja Azerbaitzanin Kifyat Gasimova. Sato on viime vuoden MM-kolmonen. Koivumäki voitti Gasimovan vuosi sitten MM-kisoissa Rio de Janeirossa.

Alle 63-kiloisissa Johanna Ylisellä kävi ehkä hivenen parempi arpaonni. Ensimmäisen kierroksen ottelussaan hän kohtaa Taipein Chin-Fan Wangin, jolla on uraltaan yksi hopea ja kaksi pronssia Aasian mestaruuskisoista sekä Universiadien hopea. Jos Ylinen voittaa avausottelunsa, seuraavaan otteluun tulee vastaan Nepalin Devu Thapain, joka on päässyt kisoihin villillä kortilla.

Ylisen kanssa samassa lohkoneljänneksessä ovat myös painoluokan moninkertainen arvokisamitalisti Kuuban kokenut Driulis Gonzales, joka on kerännyt urallaan huikeat 4 olympiamitalia, seitsemän MM-mitalia ja yli 20 maailmancupturnausvoittoa.

Nina Koivumäki ottelee maanantaina 11.8. Johanna Ylinen tulee otteluvuoroon tiistaina 12.8.

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa