Olympiakarsinnat jatkuvat Montevideossa Uruguayssa - Suomella kuusi urheilijaa

Lauantaina iltapäivällä Suomen aikaa alkaa Montevideon Continental Open -olympiakarsintaturnaus. Suomalaisia matolla nähdään kaikkiaan kuusi, kaksi naista ja neljä miestä.

Suomalaisjudokat odottavat perjantain arvontaa mielenkiinnolla. Viime viikonlopun Chilen turnauksesta tuliaisina tuli Samuli Viitasen pronssi ja Antti Virran viides sija, nyt kilpailu sen kuin kovenee:

"Kisasta on alustavasti tulossa jopa hieman kovempi kuin viime viikonlopun Santiagon vastaavasta. Ottelijoita on enemmän ja mm. Brasilialla on nyt huomattavasti isompi joukkue mukana.", Vuoden judovalmentajaksikin vastikään nimetty Jaakko Saari kertoo Uruguaysta. Kilpailijoita on kaikkiaan 274 yhteensä 43 maasta.

"Suomalaisilta meni Santiagon leiri hyvin. Kolhuja ei tullut ja muutamia hyviä randoreita saatiin joka päivä. Muutenkaan tämä kisojen välisen viikon treenaaminen ei ole niin kovaa kuin normaalisti vaan palautellaan edellisestä kisasta ja ylläpidellään kuntoa seuraaviin. Lajiharjoitusten lisäksi teimme ylläpitävät nopeus- ja voimaharjoitukset. Menestymisennusteita on turha tehdä ennenkuin arvonta on suoritettu. Toivottavasti nekin, jotka eivät Chilessä voittojen makuun päässeet tekevät sen täällä.", Saari raportoi.

Arvonnat tapahtuvat myöhään perjantai-iltana Suomen aikaa, jonka jälkeen on luvassa vielä tuoreita ajatuksia suoraan urheilijoiden suusta.

Suomen joukkue Montevideon olympiakarsintaturnaukseen (ja viikon kuluttua oteltavaan Buenos Airesin turnaukseen):

-52kg Tea Laakkonen

-63kg Laura Jauhiainen

-60kg Juho Reinvall

-73kg Eetu Laamanen

-81kg Antti Virta

-90kg Samuli Viitanen

Kaaviot löytynevät valmistuttuaan täältä

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa