Nuorempi TehoTiimi Ninan ja Petterin opissa 5.9.2010

Pekingin olympiakävijä ja Brasilian MM-viitonen Nina Luukkainen (os Koivumäki) kävi aviomiehensä Petterin kanssa vetämässä Vantaalla unohtumattoman TehoTiimileiripäivän.

Noin kolmekymmentä TehoTiimijunnua kokoontui Hakunilaan TehoTiimileiripäivän merkeissä syksyn ensimmäiseen tapaamiseen. Nyt opettajana olivat Nina ja Petteri Luukkainen.

Evästin Ninaa leiripäivän vetoon seuraavasti: "Porukan Ikähaitari 10-14 vuotta, vyöarvo 4-3 kyu, kilpailukokemusta paljon, lukumäärä noin 25-35. Aivan uskomattoman hyvä porukka joka "imee" kaiken innolla ja tykkää treenata; kovaakin."

"... Toivon, että Sinä opetat tälle innokkaalle joukolle sitä, mitä Sinä parhaiten osaat/sitä, mitä katsot tämän ikäluokan eniten tarvitsevan. Pysy mukavuusalueellasi :) ja anna palaa."

Uskomattoman hyvä leiripäivä:
Leiripäivän teemaksi Nina oli valinnut ko-uchi-garin jonka hän oli palastellut osiin.

Ninan kouchin ydinteemoja olivat ajoituksen lisäksi voimakas käsityöskentely varsinkin heiton alussa ja lopussa. Tehkää tilaa heiton alkuvaiheessa ja saattakaa heitto loppuun, tehkää se makikomina, niin uke ei pääse kierähtämään kyljelleen heiton alastulossa. Saatte varmasti Ipponin heitosta !!!

Harjoitukset sisälsivät erittäin paljon jalkojen ketteryyttä, kimmoisuutta ja räjähtävää voimaa sisältäviä harjoitteita. Aamupäivällä oli lisäksi erittäin mukaansatempaava koordinaatio-osuus. Oli nastaa katsella.

Iltapäivällä vietiin kouchia eteenpäin ja Hakunilan salilla alkoikin näkyä erittäin mallikkaita suorituksia. Iltapäivän suhteellisen rankan randoriosuuden jälkeen tatamilla oli väsynyttä mutta onnellista porukkaa.

Suurkiitos treenaajille. Lämmin kiitos, kumarrus ja pokkaus Ninalle ja Petterille. Tapaamme taatusti näissä merkeissä ensi vuonna. Kiitos mahtavasta päivästä.

- Erkki

 

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa