Nonett Halme vuoden 2009 TehoTiimitsemppariksi

Suomen Judoliiton Etelä-Suomen alue on jakanut tsemppari palkintoja lähes tulkoon joka vuosi viimeisen kymmenen vuoden ajan. Nyt Tsemppari palkinnon sai Nonett Halme Chikarasta

Suomen Judoliiton Etelä-Suomen alueen TehoTiimin leiripäivä pidettiin perinteisesti Hakunilan montussa Vantaalla sunnuntaina 31.1.2010 ja vetäjänä toimi Jere Hämäläinen Järvenpään Akagista.

Leiripäivä keräsi jälleen ilahduttavasti väkeä, mukavan, mutta raskaan lauantain Ice-Power kisan jälkeen.

Tämä porukka tajuaa sen, että myös kisaviikonloppuna treeni on "poikaa" ja siihen on totuttava jos vanhempana meinaa korkeimmille palleille pyrkiä. Hieno leiripäivä, josta kiitokset Jerelle ja innokkaille TehoTiimiläisille!

Nuoremman TehoTiimin tsempparin pysti Chikaran Nonett Halmeelle.

Aluepäällikkö ja aluetuomari Jari Hirvi piti ensimmäisen harjoituksen jälkeen sääntötietopaketin uusista säännöistä ja tulkinnoista. Sen jälkeen Jari korosti tsempparipystin saamisen kriteerejä mm. näin:
Innokas harjoittelija, tavoitteellinen ja oppimishaluinen, iloinen nuori, joka haluaa judossa pitkälle. Nyt halutun tsempparipystin sai Nonett Halme Chikarasta

Seuraava TehoTiimileiri pidetään vasta maaliskuussa koska helmikuun kalenteri oli vaikea ja sitä "sotkee" vielä etelän hiihtolomakin. Muuten... Ilmoittautukaapa OXELÖSUNDIN matkalle !!!

Tästä leiripäivästä kuvagalleria löytyy painamalla tästä >>

lisätietoja TehoTiimistä www.es-judo.net/tehotiimi