Maajoukkueiden kilpailu- ja leirimatkat

Epäselvyyksien vuoksi tarkennetaan vielä Judoliiton kilpailu- ja leirimatkojen sääntöjä:

Judoliitolla on maajoukkueet ja valmennusryhmät sekä aikuisissa, alle 21-vuotiaissa että alle 18-vuotiaissa. Judoliiton hallitus on päättänyt kesäkuussa 2013 kokouksessaan, että vuodesta 2014 alkaen maajoukkueiden matkat järjestää Judoliiton toimisto, vastuuvalmentajien kautta. Näin varmistetaan mm., että matkoilla ovat mukana liiton nimeämät valmentajat ja tuomarit ja että matkoilla noudatetaan liiton matkustussääntöjä. Kaikki muut matkat ovat seurojen tai alueyhdistysten järjestämiä epävirallisia matkoja, joihin Judoliitto ei osallistu.

Alle 18-vuotiaiden maajoukkueen ensimmäinen näyttökisa 2014 on Võru Kevad –kilpailu, jossa vastuuvalmentajina toimivat Otto Favén ja Manne Isoranta.

Juhani Tanayama
Valmennusvaliokunnan puheenjohtaja