Laamaselle MM-tatamilla voitto ja tappio

Eetu Laamanen avasi suomalaisten voittotilin judon MM-kilpailuissa Astanassa keskiviikkona. Toisella kierroksella Laamasen tie kuitenkin katkesi alle 73 kilon sarjassa tappioon.

Laamanen voitti avausottelunsa salamavauhtia, kun turkkilainen Hasan Vanlioglu kaatui ipponilla tasan puolessa minuutissa.

Toisessa ottelussa Laamanen kärsi tappion shidoilla Espanjan Javier Ramirezille viiden minuutin pistettömän taistelun jälkeen. Espanjalainen puolestaan hävisi seuraavalla kierroksella Japanin Riki Nakayalle.

Torstain suomalainen MM-kisoissa
-81 kg Antti Virta
Synt. 18.3.1987
Seura: Oulun Judokerho
Valmentaja: Tapio Mäntymäki
2. MM-kilpailut. Mukana 2010 (2. kierros).
MM-ottelut: 0 voittoa-1 tappio

Valmentaja Jaakko Saari:

- Pitkästä vammakierteestä kärsinyt Antti on vähitellen toipumassa normaalikuntoonsa. Aiemman viitossijat maailmancupeista kertovat hänen terveenä kuuluvan selkeästi kansainväliselle tasolle.

Antti Virta ennen kisoja:

- Valmistautumisleirit ulkomailla sujuivat hyvin. Kovia treenimatseja ja happokuntopiirejä on otettu kovilla tehoilla. Määrää toisaalta on laskettu, ettei mene tukkoon. Nyt ennen kisoja on ollu pikku nuhaa päällä mutta se vain herkistää. Nämä on yhdet kovimmat kisat tällä olympiadilla. Täällä pitää pärjätä jos mielii rengaskisoihin. 

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa