Eetu Laamanen ja Antti Virta EM-kisojen lämmittelysalissa. Kuva: Emanuele Di Feliciantonio.

Laamanen ja Virta karsiutuivat EM-kisojen avausotteluistaan

Judon EM-kisojen toinen ottelupäivä ei tuonut avauspäivää parempaa tulosta. Eetu Laamanen ja Antti Virta karsiutuivat avausotteluistaan.

-Arpa ei ollut helppo. Kolme urheilijaa joutui ensimmäisellä kierroksella viime vuoden mitalistia vastaan. Se ei kuitenkaan riitä syyksi. Miehet ottelivat liian ujosti. Kaikki eivät lähteneet voittamaan. Tänne ei tulla osallistumaan vaan voittamaan ja kun voittoja ei tule, ei ole mennyt hyvin, kommentoi päävalmentaja Pascal Tayot suojattiensa otteluita.

-Jaana Sundberg ei ollut mukana, ja se oli tappio koko joukkueelle, koska hyvä esimerkki nostaa kaikkia.

-Teknisellä puolella otetaistelu on parantunut. Sitä on harjoiteltu paljon ja urheilijat ovat suhtautuneet siihen vakavasti. Se on positiivinen asia. Taistelutahtoa täytyy vielä oppia, päättää Tayot kisa-analyysinsä synnyinmaastaan Ranskan Montpellieristä.

Alle 73-kiloisissa otellut Eetu Laamanen hävisi avausottelussaan maailmanlistan 19. sijaa pitävälle Ukrainan Serhiy Drebotille 0-10.

Alle 81-kiloisissa Antti Virta hävisi avausottelunsa 0-7 maailmanlistan 30. sijalta löytyvälle Kroatian Tomislav Marijanovicille.

EM-kisojen tulospalvelua ja nettitelevisiointia saatavailla osoitteessa www.eju.net.

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa