Kutsu valmennusryhmiin kuuluville miehille, naisille ja A-nuorille 26.-29.8.2010 Varalan urheiluopistolle

Tervetuloa Judoliiton valmennusleirille. Syksyn ensimmäinen valmennusleiri sisältää monipuolista harjoittelua ja on samalla viimeistelyleiri aikuisten MM-kisoihin sekä nuorten EM turnaukseen valmistautuville urheilijoille. Leirillä sisältää perusharjoittelun lisäksi lajinomaisia erikoisvoima-, taktiikka- ja otteluharjoituksia. Leiri alkaa torstaina 26. elokuuta klo 16.00 alkavalla lajinopeusharjoituksella Varalassa. Leiri päättyy sunnuntaina 29. elokuuta lounaaseen. Leirin tarkemman ohjelman saat tässä kutsun mukana. Huom. muutokset mahdollisia. Leirillä tarvitset, kovan harjoitteluasenteen lisäksi, judogin, sisä- ja ulkoliikuntavarusteet, uima-asu, vetokumit, harjoituspäiväkirjan, muistiinpanovälineet sekä muut henkilökohtaiset tavarat.

Leirin hinta
Leirin vuorokausihinta on 56,40€ (sis. aamiainen, lounas, päivällinen ja majoitus). Päivämaksu ilman majoitusta ja aterioita on 15,40€. Ateriat maksavat erikseen ostettuina seuraavasti: lounas 8,00€, päivällinen 6,40€ ja iltapala 5,0 €. Vuorokausihintaan sisältyy majoitus, harjoittelu ja ruokailut. Erityisjärjestelyistä majoitusten tai ruokailuiden (allergiat, erityisruokavaliot) suhteen ota yhteys suoraan Varalaan (puh. 03-2631 111)tai info@varala.fi . Varalan urheiluopiston kotisivut löytyvät osoitteesta: www.varala.fi ; sieltä löytyy mm. kulkuyhteydet opistolle.

Ilmoittautumiset ( tulo- ja lähtöaika, ruokailu tai leiriltä poisjäämiset )
Leirille ilmoittaudutaan perjantaihin 20.8. mennessä nettilomakkeella!

Leirillä on tarkoitus olla alusta loppuun saakka. Ilmoita kuitenkin, jos et jostain syystä pysty olemaan leirillä alusta loppuun. Ilmoita myös mikäli et tule leirille, loukkaannut tai sairastut viime hetkellä.

Syksyn aikuisten tapahtumia:

- Quebec Open+NY open, M/N/U23 9.-17.10.; alustavat ilmoittautumiset leirillä!
- GP Rotterdam 16.–17.10.
- Dubrovnik judo cup 24.–25.10.
- Swop 30.–31.10.
- FJO 6.-7.11.

Syksyn nuorten tapahtumia:

- U20 EM, Bulgaria 17.–19.9., EM-joukkue
- Samurai cup, Joensuu 18.9., kaikki
- Swop, Tukholma 25.–26.9., Huom. alustavat ilmoittautumiset leirillä. valmennusryhmä
- Samurai cup, Kerava 16.10., kaikki
- U20 MM, Marokko 21.–24.10., MM-joukkue
- Nuorten fjo 27.11.

Leiriaikataulu liitteenä, nähdään Varalassa!

t: Mika Mukkula
   päävalmentaja